Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Elegant Cute Unique Ruffle Light Weight Down Jacket Black,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

1TB External Hard Drive Portable - Maxone 2.5'' Ultra Slim HDD Storage USB 3.0,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

New Gap Kids Girl Utility green jacket, XL 14

SK hynix Gold S31 SSD,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Torrid Tropical Floral Push-Up Demi Peplum Midkini & Bottoms Swimsuit SET 2X,

North Face Womens Windbreaker Jacket Sz.L,

Youth Small Fox chest protector,WD MyBook 8TB external hard drive, USB 3.0, Barely Used, Exc Cond, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
FXR Helmet, %
seagate backup 3tb,
Seagate External 8TB Hard drive,
jarig bestaan in 2017
HOTTER Whisper Boots Made in England, The North Face Women's Large Yellow Jacket,
per jaar samen eten