Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Browning purse,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Sabo Signed Photo One Piece JSA COA 3,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Willie Stargell signed baseball

ALLCAMP OUTDOOR GEAR Camo Design Portable Cooler Bag 22"W x 15"T (25L),

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Nike Air Max Axis Shoes,

Gold locket brooch Edwardian style,

Converse CPX Chelsea Sneaker,Brian Leetch autographed picture with conn Smythe trophy from 1994, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Fitbit charge 4 & 3, %
READY STEADY DESTROY SIGNED JASON COOPER #55 of 70 Poster Rock Concert Limited!,
Joe Haden Cleveland Browns Autograph Signed 8x10 Framed IN-PERSON,
jarig bestaan in 2017
Nike Air Jordan 1 Retro "Bio-Hack", Black mini kate spade bag,
per jaar samen eten