Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Disney Vinylmation Pinocchio "Let Your Conscience Be Your Guide" Figure 9 *Rare*,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Asus x540s laptop,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Nike Swimsuit Women's One Piece Athletic

Star Fairy Gold Tokidoki Novelmex Exclusive,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

J..Crew Swimsuit New Size M,

3x lenova Chromebook Touchscreen 2 in 1 C330 Sold as is,

Pierre Balmain Double Breasted Denim Military Jean Jacket Size 36 US 4 Small,One piece faux tankini swimsuit 16, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Monster High Coffin Bean Set, %
CHASE Pete Funko Soda Pop,
FAE One Piece Swimsuit,
jarig bestaan in 2017
Adidas Ultra boost 20 Grey/Pink/White, Peppa Pig Lights and Sounds Family Home,
per jaar samen eten