Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Silpada Sterling Great Impressions Cross Pendant,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Air Jordan 1 Mid OG Patent,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Jeffrey Campbell Open Case D'Orsay Tassle Loafer

Jordan 4 Black Cat Size 7Y Used,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

y2k platform loafers,

420 intergalactic SBs Low,

Jordan 1 Dark Marina Blue,STEENA Maternity Lavender 3p Outfit S, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Nike high top fashion sneakers, %
Sperry lounge away sneaker size 7,
giuseppe zanotti black cros embossed leather high top,
jarig bestaan in 2017
Arc’teryx Short Sleeve Shirt, 20th centry Swarovski gold plated necklace!,
per jaar samen eten