Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Kenneth Cole New York Women's Olivia T Strap Espadrille Wedge Size 10 NIB,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Birkenstock WM Arizona SFB Silver 5,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

NWOT Eileen Fisher off white espadrilles size 8

Saks Fifth Avenue Blue Cathy Suede Pumps Size 10,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Badgley Mischka Florence Beaded Soft Nude Bridal Slide Sandal sz 7 NWOT Org 0,

Zeus Germany Stainless Dial Calipers Verniers with Case 6",

Vintage Y2K American Eagle Outfitters Platform Thong Sandals,New Alegria by PG Lite Kasha Savage Slide Leather leopard sandals shoes 37, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Diesel black high heels pumps, %
Dewalt Atomic 20V MAX Brushless Impact Driver DCF809,
Michael Kors Ionna Patent Leather Platform Pump - 40S21OHP1A - size 7.5,
jarig bestaan in 2017
Birkenstock Gizeh Birko Flor Sandal 8US, Coach Ilona Tan Leather Open-toe Strappy High Heeled Sandals Women's size US 10B,
per jaar samen eten