Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Madewell 9 in High-Rise Taller Skinny Ankle Jeans in Frost Black Size 27T,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

12" Squishmallow - Andrew the Jackalope,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Transformers fortess Maximus Original

1994 cadillac deville,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

strawberry cow squishmallow *,

Abercrombie and Fitch low rise 90s baggy jeans,

Ted Baker Sually Floral Black Flat Slip On Ballerina Shoes,Sanei Boeki Plush Bundle, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Avatar colletions, zoko,katara,sokko, %
Gerry women's jacket,
L'Agence El Matador French Slim Mid-Rise Jeans in Dry Ice sz 25,
jarig bestaan in 2017
PJ MASK LOT, RESERVED Pokémon Plushie Pikachu Costume Lot 25CM/10",
per jaar samen eten