Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Fabulous Peruzzi Bracelet and Matching Earrings,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Lone Survivor: The Director's Cut on Sony PS Vita,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Vintage hand carved natural yellow jadeite beaded bracelet w/ Foo Dog.

Pokemon heart gold cartridge only,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

14K gold pearl & diamond bracelet 7.85 grams,

Freebird Boots, "Crue", size 11, black,

PS4 Controller + dying light staying human bundle,Crocs Purple With Cream Fur Lining and Backstrap on Clog Size 6, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
10k gold chain, %
Arcade1Up Pac-Man Adjustable Arcade Stool NIB,
Crocs Ginger Women’s White Leather Comfort Mary Jane Wedge Clogs Size 10,
jarig bestaan in 2017
Suikoden Tierkreis Artbook Bundle for Nintendo DS, Very Volatile DELANEY Tall Leather Boots With Press Studs in Espresso Brown NWT,
per jaar samen eten