Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Kerosene latern,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

SPANX Faux Leather Moto Leggings Black,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Reserved for Jon Naz- Scott Hall aka Razor Ramon Autograph WWE Card

FLOR carpet tiles,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Grey Contour Seamless Leggings nvgtn,

Skeet Ulrich autographed Ghost Face mask JSA COA,

NWOT Lululemon Invigorate Hi-Rise Tights,Sorel Hadley Scuff Slippers Suede Oatmeal Womens Size 7, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Jose Canseco Signed Autographed Oakland A's Jersey MVP Inscription JSA COA, %
Reserve for KimPie815,
Lululemon sz 2 Align LNY!,
jarig bestaan in 2017
Kuromi Sanrio Unicorn Plush Room Home Slippers US6-6.5, Baseball Pitching Practice- 2 in 1 Multi-Position Baseball Return Trainer,
per jaar samen eten