Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

lululemon align leggings size 4 28",
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

NEW Stanley Adventure 40oz Stainless Steel Quencher Tumbler- Bay,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

1938 original print and frame

Vnt Satin Glass Vanity Table Lamp,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Star wars R2-D2 And the Pixar Lamp,

Vintage Islr Mujeres Sea Shell Lamp,

Mats Jonasson Blue Amazona Crystal Necklace,Lululemon Align Leggings Diamon Dye, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Drew Brees Signed Jersey, %
Starbucks 24oz cold cup,
autographed memorabilia EMINEM,
jarig bestaan in 2017
Base Pace High-Rise Running Tight 25", Toms Leopard Slippers,
per jaar samen eten