Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

TUMI Black & White Floral Crossbody Bag,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Nike SB Zoom Blazer Chukka XT Prm,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Coach Wool Hat C Logo Cap

Lululemon Athletica Fleece & Thank You Pullover,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Supreme Flags Boonie SMALL/MEDIUM (Woodland),

Supreme Loose Gauge Beanie "Black",

BOSS HUGO BOSS CASUAL SNEAKER LEATHER SUEDE LACE UP WHITE SIZE 11 US /44 EU,Converse Chuck 70 Twisted Resort Unisex Sneakers NWT, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Supreme Nylon Mesh Pocket Hat Flat Brim Buckle Back Red, %
New UO Unridden Logo 2 Hoodie Sweatshirt,
Goruck Tac Hat,
jarig bestaan in 2017
ANTIK BATIK Jesa 1 Medium Crossbody Bag, Converse Looney Tunes Mens 9,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Lululemon Ink Blue Swiftly Tech Racerback Tank Top 6,