Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

J.Crew Navy Blue Dot Print Shift Dress,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

90's Stunning Whimsical Blue Strappy Dress M,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Klassy Network One Shoulder Long Sleeve Brami

Vintage Steampunk Skull Decor Rustic Salvaged Art Craft Supplies Brass Metal,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Killstar size s/m black MORTE MISTRESS TUNIC,

Oneida Silver Paddington Bear (Stainless) 4 Piece Flatware Set,

Iridecent & Holo Original Art - Rainbow Crying Hearts,Plus size prom dress, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Keylontic Lotus, %
Bobby Witt Jr Pink Fireworks Rated Prospect,
Women’s Pink Satin Full Length Prom Party Dress with Spaghetti Straps Size 8,
jarig bestaan in 2017
NWT Keepsake Special Occasion Dress Women's Size Small Navy Blue Ruffle Front, Polo Ralph Lauren Charcoal Gray Fleece Lined Full Zip Sweater Men's S Small,
per jaar samen eten
Alles over ASS

NWT Elle Pink Taupe Lace Spaghetti Strap Dress w/ Black Contrast Band - Size 14,