Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

NWT ZARA heart plush sweater set,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

ToyBiz 2002 Spiderman Movie GREEN GOBLIN Figure & Glider Set Lot + extra Spiderm,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Real Ghostbusters Set of 6 Walmart Lot

Free people gummy denim penny pull on flare,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Women's Wrangler Retro Hi-Rise Trousers Size 33x34,

Fossil Long Live Vintage Leather Purse,

Star Wars Vintage Kenner Lili Ledy Gamorrean Guard 1983 Mexico MOC,Zara Bundle Leggings and Jumpsuit, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Thirty-One Large Utility Tote, %
Judith Ripka Watch,
Michael Kors Blue Leather Tote Bag,
jarig bestaan in 2017
Star Wars TVC Arch Trooper + Captain Army Builder Lot of 5 50th Anniv New Minor, NWT FREE PEOPLE Just Float On Flares Pearl,
per jaar samen eten