Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

ruffwear palisades dog pack size m,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Cherry Bowl and Pie Dish Bundle !,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Higurashi Gou Furude Rika Angel Mort 1/7 Scale Figure

Purple Geode Druzy Pendant,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Vintage Juicy Couture Dog Carrier,

Bundke for Suzanne M,

COTTILE Airbed,Luxury Electric Internal Pump Air Mattress,Charger plates, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Beast Titan Funko Autographed, %
4pk dinner plate black hearth & hand™ With magnolia,
NWT Tobtos self inflating sleeping pad,
jarig bestaan in 2017
JJK Nendoroid Bundle Gojo and Nobara ON HOLD, Bc racing for 2013 dodge avenger,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Funko Pop Disney Dumbo,