Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Rae Dunn lot,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Precious Moments Wedding Motorcycle,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Necklace male trend with accessories INS smiling face sweater clavicle

Rae Dunn 15x12 (BURGERS PLATTER),

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Funko POP! Boba Fett #01 Die Cast Funko Shop Exclusive *CHASE* In Hand,

FREEing B-Style 1/4 Figure Kigae Morning,

2022 New tide temperament bracelet female micro-encrusted zirconia full of diamo,4 Shabby Chic Gold Floral Melamine Plates !, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Lululemon Athletica Noir Shorts in Black, %
Goebel Queen Miniature 182-P Designed For Snow White Seven Dwarfs Collection,
Paul Molitor Signed Bat,
jarig bestaan in 2017
LADY HAGEN Bon Voyage Collection Shorts, NEW 4 Piece Set Turkish Glass Handmade Decorative Salad Bowl w/ 100% Silver NWT,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Resident Evil Leon S. Kennedy Funko Pop!,