Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Marc jacobs Shoulder bag,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Guilty Crown: The Complete Series,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

The Matrix Reloaded steelbook

Ralph Lauren Proprietor fringe hobo bag,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Ben Hur Diamond Luxe Blu-Ray,

Nike Air Structure Grey Fog/Lapis-Black-White Purple Men Size 11.5 DB1549-002,

TRUE ROMANCE w/ Slipcover (Arrow Video 4K),Transformers C-310 GINRAI 2001 Reissue Powermaster Optimus Prime, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
BNWT Kate Spade Lizzie Tossed Cherry Medium Flap Backpack, %
Nike Air Jordan 1 city of flight,
GIRLFRIEND COLLECTIVE Cypress GREEN RIB Tommy Cropped Bra NWT,
jarig bestaan in 2017
cowboy bebop dvd, Yeezy boost 350 v2 'blue tint',
per jaar samen eten