Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Madewell The Frances Skimmer in Snake Embossed Leather SZ 10,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Funko Pop Ad Icon Lot,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

FP Movement Diamond Back Shorts

NEW Floral Shorts,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Funko Pop Overwatch Lot 5,

2012 World Series Champions SF Giants Bobblehead,

Cabelas Hunting Shooting Shirt L Tall Khaki Button Down Neon Embroidered Pocket,Personalized Brass Wallet Insert Card, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Cute Yugui dog doll student catch baby pillow decoration 2, %
Valentino Red V leipard purse,
Tory Burch bag/ Cross body Handbag,
jarig bestaan in 2017
Vintage Levi's Denim Metal Button Shirt Blue Long Sleeve Mens Size M Red Tab, Madda Fella Key West Poplin Button Down Shirt Men’s XL,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Tory Burch Cognac Chain Strap Crossbody,