Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

MH - Monster Family Vampire Kitchen Set,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Bratz Yasmin Doll 2001 MGA Vintage Doll Fully Dressed,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

2ct Moissanite S925 Layered in 18K Gold

Cam Akers 2020 Panini Mosaic Silver PSA 10 RC,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Mens Double-H boots,

Ja'marr Chase Silver prizm rookie,

Dome Ring 18K Real Gold Medium,10k gold ring with a pearl in the center and two small diamonds. Size 7", Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Timberland Quilted 6" Boot Mens 11, %
na na na surprise series 1,
Seth Williams Auto Redemption,
jarig bestaan in 2017
DOLL HAIR LOT 35" New EXTRA LONG Heat Resistant Doll Hair Weft 88cm Reroot Doll, BLUE SAPPHIRE DIAMOND ENGAGEMENT RING 6,7,9,
per jaar samen eten
Alles over ASS

hysteric glamour comic hoochie coochie woman pin up girl bag,