Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Humble Bee convertible backpack/bag NEW,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Samsung 65 inch HD 4k,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Thacker Pippa Skye Turn Lock Leather Crossbody Bag Black Gold Tone Hardware

Omni Heat Puffer Jacket,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

COACH Large Corner Zip Wristlet In Signature Canvas With Halloween Print,

Vintage 60s Ghia western sports coat men Large,

VINTAGE 50’s AMERICAN FIELD CANVAS HUNTING JACKET Pants Set Talon Large? 36,Burberry novacheck and leather zippy wallet, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
XXL Reilly Olmes black leather coat, %
Michael Kors • Hot Pink Leather Shoulder,
DataVac Pro Micro Vacuum System,
jarig bestaan in 2017
COACH Poppy Black Pebbled Leather Shoulder Tote, 55" TV stand,
per jaar samen eten