Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Mercer Street Studio Brown & Black Paisley Cardigan Ladies Petite Medium MINT,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Mens First Classic Biker Leather Jacket Night Reflector Size XXL.,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Sony Tv

Vintage Fieldsheer Leather Motorcycle Suit-All or Part-New with Tags,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Anthropologie La Fee Verte Turquoise Open Cardigan with single button closure,

Google Nest Mini 2nd Generation Bundle Led Strip,

NWT Weatherproof Company Winter Jacket,Oneil Bomber Jacket, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
NWT Coach Pac-Man Calf Leather Accordion Zip Wallet Denim, %
Brooks brothers cashmere cardigan sweaters,
Kate Spade Bixby Shoulder Crossbody Bag,
jarig bestaan in 2017
ALDI TORQUE Motorcycle Jacket Gear APT-TECH protection technology Armor Small, Vintage Sears Roebuck Suede Leather Jacket,
per jaar samen eten