Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

hestra ski czone mittens,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Bridal Garland Two Tone Leaf and Pearl Head piece/ Necklace,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

James avery knot ring

Judith Ripka Sterling Silver Oval Diamonique CZ Ring size 6,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

JUNE HAVOC Record ACTING Game CO-STAR LP,

Custom Minfiigure Bundle for Dawn,

Polki diamond styled Moissanite solitaire ring in Platinum over 925 .50 ct sz 8,Sterling Silver vintage Poison snuff Ring from Mexico City Circa 1960s, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
I have mini ipad 2 it have lil line cracked but hard to see one the screen, %
A king size bed,
NWOT Lululemon Breeze By Muscle Crop Tank *lululemon 4,
jarig bestaan in 2017
Funko Pop cat bug, 11 Psvita Games bundle,
per jaar samen eten