Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Eagles Debut Vinyl LP Vintage 1972,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Black Francis sv n f ng rs Vinyl Record,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Manzania kate quinn tie strap ballet bubble bodysuit dress girly frills

Sunset Lamp, Rainbow Projection Lamp 180 Degree Rotation Sunset Light,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Ace Frehley Origins Vol.2 Vinyl 2 LP Limited Silver & Black Colored TARGET New,

Johnny Cash,

TBBC Tatum Turtleneck 6-12m Worth Ave White Sanibel Strawberry,Samsung Galaxy Tab A SM- T350, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
The Mysterious Flying Orchestra Vinyl Record, %
Pair of Vintage Elpec Brass Wall Plates,
Cross-stitch framed art 1960s vintage,
jarig bestaan in 2017
Upholstered Bed Frame Upholstered | Queen Size Platform Modern Style Wood Gray, Vintage Framed Needlepoint Artwork Set of 4,
per jaar samen eten