Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

KKW Fragrance Essential Nudes- Nude Silk Perfume,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Batman (The Dawnbreaker) #253 Funko Pop! Heroes | Hot Topic Exclusive,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

friends of the feather by Enesco 188301 incense burner figure 1996 Enesco In ex

Kensie by Kensie perfume,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Rapunzel dooney,

Sorel Womens Cate Ankle Boots Beige Suede Leather Stack Block Heels Cutout 7 New,

Loungefly Sanrio Hello Kitty Mini Backpack - NWT,LACOSTE Eau de Lacoste 3.4 oz, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Philosophy Amazing Grace Nude Rose Set, %
BNWT Tory Burch Thea Flat Wallet Crossbody Bag,
Michael Malul Jet Black,
jarig bestaan in 2017
Gucci Guilty Men's Black Pour Homme Eau de Toilette, 1.6 oz, Tory burch mcgraw hobo shoulder bag stitched logo red bucket nwot new,
per jaar samen eten