Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Beaded Texas Roadhouse Hat,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

SAlE ! Olive and pique vintagewool rancher hat free ship,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Nasty Gal Vegas Baby Sequin Halter Romper XS

DISNEYLAND PARIS 30TH ANNIVERSARY CASTLE TINKER BELL BASEBALL CAP,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Revere Ware Double Boiler Upper Pan Stainless Steel,

Loungefly ChristmasCookies mini backpack,

Playstation 2 Lot with 3 BRAND NEW GAMES,J. CREW FACTORY Leopard Print Calf Hair Almond Toe Heeled Leather Upper Loafers, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Ferragamo sunglasses, %
DEAR CREATURES Modcloth Voyager Romper Shorts Feather Print, Fits Size 2 XS,
Mens Michael Kors Watch,
jarig bestaan in 2017
NWT Bar III Beautiful white haltered romper, Buzz Lightyear Backpack,
per jaar samen eten