Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

BLACK TAILORED WOMEN'S PEACOAT- Medium,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Panini Prizm Premier League Mega Box,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

vintage t shirt 46371_12

Abercrombie sherpa coat,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Vintage Computer Whiz Shirt,

Barbie Bundle for Eclectic by Heather,

Reebok Classic Workout Plus,J BALVIN McDonald's shirt, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Gold Snorlax CGC 9.5, %
Kenneth Cole Tan Leather Coat,
NWT Chicos Womens Patched Print Drama Coat Size 0P 4P-6P Petite Blue Multicolor,
jarig bestaan in 2017
Michael Kors Charlotte Satchel, Las Vegas 2008 BikeFest T-Shirt • Flame Sleeves • Skeleton Goth Punk Biker,
per jaar samen eten