Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Nike Air Jordan 1 Retro High OG defiant couture black red limited edition 12,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Rookie Tee Higgins On Card Auto Origins Bengals,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Air Fryer and One-Touch Electric Kettle Set

Aerosoles Heel Rest Vitamin Slingback Camel Cognac Mule Size 6.5,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Air Jordan UNC 6y,

Vintage Westinghouse Roaster,

New Flavorwave Turbo Oven White w/ 4pc Accessory Set Healthy Fast Countertop,Classic Armour - Perect for small spaces, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Dragon Ball Z manga box set (DELETING VERY SOON), %
Nike blazers x Sacai Shiny White,
CLARKS Whistle Woven brown leather tall boots women's sz 7,
jarig bestaan in 2017
1956 Topps Vintage Authentic lot of 36 Cards, Allen+Roth Bryton Pull-down Kitchen Faucet w/ LED Light Chrome Finish 2517065 (W,
per jaar samen eten
Alles over ASS

My Hero Academia Manga vol. 1 - 23,