Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Flareon Build-a-bear Plush,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Ivanka Trump Carra3 Pump Light Pink Fabric Womens Sz 6.5M,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Bop the Bunny Squishmallow Bundle

Vintage Wrangler Mens Cowboy Cut Raw Selvage Denim 13MWZ 34x29,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Disney Princess Funko pop lot,

Tulones Stacked Track Pants,

Caedyn Cow, Aleka Axolotl, and Malcolm Mushroom 5" Valentine's Squishmallow Set,Banpresto Naruto Grandista nero, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Donald Duck and Pluto Squishmallow Bundle, %
NWT Farm Rio Bianca Embroidered Blouse T,
NWT! Joie Paisley Print Pleated Ruffled Boho Chic Blouse,
jarig bestaan in 2017
Rika Black White Star Print Long Sleeve Henley Blouse, Demon Slayer Vibration Stars Nezuko Kamado Banpresto Bandai ⚡️SHIPPED,
per jaar samen eten