Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Koflach degre mountaineering boots & gators.,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

David Yurman Sterling Silver XL Oval Link Necklace 18 1/2",

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Guys Hollister Jeans

Steve Madden Chunky block heels,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

ʙᴠʟɢᴀʀɪ Divas’Dream Malachite Necklace in 18k Rose Gold with Diamonds,

Eiffel Tower Wine Rack,

Women's UGG Australia DAYTON brown Slouched Boot Size US 7.5,Burberry Silk Zip front top, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
squishmallow chick bundle, %
18kt gold & Diamond Necklaces,
Truffle Collection Peep Toe Platform Block Heel Pumps,
jarig bestaan in 2017
Beats Studio3 Wireless Noise Cancelling Over-Ear Headphones - LM110-E3, Authentic VAN CLEEF & ARPELS Vintage Alhambra Addition Malachite Gold Necklace,
per jaar samen eten
Alles over ASS

A pple air pods pro,