Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Nike Air Force 1 Pixel Womens Sneaker CK6649-100 White Black Sail Leather US 9.5,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

“The Frieda” Lg Lantern Sleeve Swimsuit,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Vince Camuto Anara Peep Toe Pumps Size 8

Maaji bikini top + bottom,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Mens Asics RED Sneakers Size 13,

Salvatore Ferragamo • Vintage Square Cap Toe Pumps,

Jeffrey Campbell & Free People Frankie Flatform Shoes,Huge lot of Bratz Accessories & Purses!! 23 pieces!, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Women Dunk High Lemon Twist, %
Craft fur lot,
American girl customizable parts,
jarig bestaan in 2017
Veggie slicer, Jeffrey Campbell “Dlight” Wooden Platform Slide SZ 9.5 NWT,
per jaar samen eten