Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Electric EGB2S Ski Goggles,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Rossignol Size 14 Purple Insulated Snow Ski Snowboard Pants,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Disney Beauty and the beast bag dooney and bourke purse

Nike Air Jordan 1 Elevate Low,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Michael Kors Theo Sport Scuba Trainer size 9,

J.Crew x New Balance 2002R,

MAKE OFFER: marmont ski gloves,TREASURE & BOND Wool Turtleneck Sweater In Burgundy Rhode Combo XS, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Levi’s 501 Button Distressed High Rise Fly Cut Off Shorts Size 27, %
NIKE AIRMAX 720 SHOES,
NEW & VERY RARE! DISNEY X OPENING CEREMONY X VANS - “MICKEY MOUSE” SNEAKERS, 8.5,
jarig bestaan in 2017
Striker Prism Series Pants for Ladies size 12/Inseam 31", Nike Air VaporMax 360 Metallic Silver (W) Size 7.5 CK2719-003,
per jaar samen eten