Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Stereo system and speakers,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Reserved Crewneck Bundle for Malik,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

IQ Sound IQ-7028DJBT Portable Bluetooth Speaker System - 36 W RMS - Black, 2 x 8

Vintage Holiday Winter Sweatshirt L Red,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Agolde Balloon Leg sweatpants,

Stunning Vintage Red Coral 4 Strand Necklace,

1 Carat Moissanite Diamond Necklace,Heavy Sterling Chain w/CZ Heart Lock & Key Clasp, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
VINTAGE UNIVERSITY OF CALIFORNIA BERKELE, %
CONVERSE Chuck Taylor All Star Seasonal Trainers Size 11,
Bluetooth Speakers Lot,
jarig bestaan in 2017
SONOS ROAM - Portable Smart Speaker and Charger Bundle: NEW! SHIPS FREE! L@@K!, JBL Flip 5 Portable Waterproof Bluetooth Speaker - Grey,
per jaar samen eten