Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Jordan Retro 6 UNC size 5.5Y,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

June + Grey Disney Dress 5/6,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Wagner opti-painter paint sprayer NEW

ESCADA COLLECTOR'S EDITION,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Rae Dunn Lets Share Serving Platter,

Air Jordan 5 Retro off white shoe,

Mini Boden Bundle 6-7,Ag Adriano Goldschmied The Stilt Crop Cigarette Black Jeans 28 NWT, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Air Jordan Retro 6 Wheat GS Size 7Y / 8.5 Wmns, %
90.8 Regular, Library book box, Ships Quickly, unfinished library, 24x17x17,,
Versace Bright Crystal Eau De Toilette,
jarig bestaan in 2017
Nike Vintage Dunk, Christian Dior Amber Nuit Eau de Parfum,
per jaar samen eten