Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Scentsy Brighten My Dasiy Plug in Warmer,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Coach Ol/Cream Multi Carryall Purse,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Anthony Pettis Autographed 16x20 Photo

Bestop 52454-17 SUNRIDER FOR HARDTOP® JEEP 2020-2022 GLADIATOR; 2018-2022 WRANGL,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

25Lbs Weight,

Starbucks Copper Coffee Mug,

Butch Patrick Signed 8x10 Photo,Mario Valentino Bag, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Philodendron Rio, %
Bundle for Stacy Blue Petrea Only!!,
SwiftFit Kettlebell set,
jarig bestaan in 2017
Rebecca Romijn Signed 8x10 Photo, Malik Jefferson Signed College Jersey,
per jaar samen eten