Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

MTG Double Masters VIP Edition *NIB*,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

NWOT. Zara Khaki Long Jumpsuit with V-neckline. Size M.,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Michael kors Bag

Madewell No. 6 playa silk Jumpsuit,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Coach Python Snake Margo Satchel Bag!,

Tularosa Monroe Romper In Coral pink Tie Dye Size XS,

Brahmin Duxbury Satchel - Warm Yellow La Scala,New Ted Baker large nude tote tassel bag, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Free People Cut Out Denim Romper, %
BRAND NEW!! Sunny Safari Animals Thematic Kids Wooden Step Stool with Storage,
1990s Esprit Blue Cotton Denim Romper Shorts / Women’s Medium,
jarig bestaan in 2017
COACH Madison Carly leather bag in Milk White with Gold Hardware, SHEET METAL PATTERN DRAFTING & Shop Problems Daugherty Powell Rare Book,
per jaar samen eten