Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

NWOT SPYDER womens ski pants size 16,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Athleta Wander Slim Straight Crop Pants 0 Olive,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Alphalete Identity Jogger String Medium

XS NWT VS PINK NEW YORK YOGA PANTS,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

1985 Cabbage Patch Kid Doll Brown Pigtails One Tooth with Braces Hula Costume,

Gucci Orange Leather Bifold Wallet,

Lululemon Dance Studio Jogger Ink Blue Size 4,PAULINE BJONNES JACOBSEN LIMITED EDITION, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
cuff links and tie clips, %
Leatherface living dead doll, texas chainsaw massacre, leatherface,
Carburetor For VW Beetles Super Beetles 1971-1979,
jarig bestaan in 2017
living dead dolls The Nun and annabelle, SIGNED Vintage 80s Taxco Handmade Sterling & Enamel Mexican Modernist CUFFLINKS,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Disney 17" le doll protector case ONLY, /case,