Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Doctor strange 651 and thor 650. (Black light target),
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

SALE OFF NEW, SEALED SeneGence Brow Volumizer,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Futura boba fett target funko

Storm Aquario 100HF/S Beyblade HASBRO METAL FUSION,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

bad batch funko,

Beyblade metal fight sol blaze lot,

1999 Upper Deck MVP Todd Helton Card,2021 TOPPS TC52 RED REFRACTOR RC CASEY MIZE USP #35/70, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Funko Pop LOKI Lot, %
NEW Handmade Lilly Pulitzer Mermaids Burp Cloth & Bib Set,
Hot Wheels sth 99 Honda civic type R [ek9],
jarig bestaan in 2017
Bo Bichette Rookie Cards, jerry garcia funko,
per jaar samen eten