Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Vintage Cottagecore Long Red Dress,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Silver prom dress L,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Chantelle teal blue lace bra size 34DDD

Size 8 Cobalt Blue David's Bridal Formal Dress,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Guess mauve corydon satchel purse,

VICTORIA'S SECRET Plum Purple Wireless Long Line Bralette Small,

COACH Black/Silver OP ART Signature Jacquard KRISTIN Hobo 18295 18787 with COA,Michael kors brooklyn, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Joseph Ribkoff Sleeveless Stretchy Dress Artsy Print EUC Size 6 C6-30, %
Coach poppy colorful bag,
Nike Air Force 1 Shoes. Only wore a few times,
jarig bestaan in 2017
Steve Madden Gray Handbag, BCBGMAXAZRIA Jacket Natalia Cropped Blazer Jacket Large,
per jaar samen eten