Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

2 Nintendo 3ds consoles,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Acqua di parma essenza men cologe,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Waves So Sick Synthetic Lace Front Wig

FACTORY SEALED Poochy and Yoshi's Woolly World amiibo Bundle for Nintendo 3DS,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Azzaro Wanted By Azzaro 3.4 oz,

Paco Rabanne 1 Million 3.3 - 3.4oz 100ml Men Eau de Toilette,

Mars manga book 11,Split Ender PRO 2 - Home Use - Split End Hair Trimmer Original By Talavera, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
NWT French Connection Rhodes Flannel Popover Top Shirt Oversized XS, %
Aramis Rose Calligraphy,
Versace Pour Homme + Eros Flame bundle,
jarig bestaan in 2017
Thor #8 1st Black Winter, Pokemon soul silver,
per jaar samen eten