Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Starbucks Pink Matte Studded,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Starbucks Japan Aqua studded,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

STARBUCKS '19 ROSE GOLD TUMBLER SPIKED

Starbucks 2022 Copper Siren Set,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Kate Quinn RESERVED FOR ALLEN HORNELL,

Illusions basketball blaster box,

Pokemon Diamond Funko Pop!,2020 kevin durant purple explosion vanity plate, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Bobby singer supernatural funko pop brand new, %
last one!!! NWT HTF CAMO YETI 20 OZ RAMBLER,
Funko soda tmnt (Chase),
jarig bestaan in 2017
micheal jordan, Funko Pop Gelatinous Cube #576 Dungeons and Dragons exclusive D&D,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Ghost Rider 18 Funko Pop,