Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Shopkins SuperMall,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Black Nintendo DSi with Box *READ*,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

VINTAGE 1995 DC Comics Superman 2-Packs w Comic

Percussion Massage Gun Deep Tissue Back Massager Gun,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Dreamworks Turbo Dos Bros Tacos Food Truck Playset with figures,

Dragon Ball Z Golden Shenron & 7 Dragon Balls Figure Collection (DBZ dragonball,

MEZCO Dr. Zaius Planet of the Apes,PS4 Pro 1TB Lot Bundle, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Nintendo DS Lite in Navy, %
Tinkerbell castle,
Disney Lion Guard Defend The Pride Lands Playset,
jarig bestaan in 2017
BUNDLE Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons Edition Console, Hydro Flask Water Bottle Standard Mouth Flex Lid 32OZ (1000Ml) Light Pink,
per jaar samen eten