Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Dior Addict 2 Perfume,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

BATH AND BODY WORKS RASPBERRIES AND WHIPPED VANILLA SET,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Coach Half Flap Card Case In Colorblock

Disney Animators' Collections,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

NECA Ultimate Casey Jones,

Scentsy Beloved Wax Warmer,

Star wars retro collection,JO MALONE LONDON Diffuser English Pear & Freesia, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
OLD GUCCI LOGO GG Vintage Canvas Leather Long Bifold Wallet, %
Star Wars Black Series 6" Lot - Rogue One (5 Figures),
Faith Hill Parfume Gift Set,
jarig bestaan in 2017
Ryobi One 18v Cordless Impact Driver With Battery 1,5Ah / Charger .new ,open box, Marvel Legends Retro Wolverine & Venom,
per jaar samen eten