Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

OEM Master Ball Joint Installer/Remover Adapter,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Fjallraven Foldsack No. 3 Backpack - Black,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Michael Kors Wonderlust gift set

Gucci Metallic Wallet,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Miumiu pink wallet,

Marvel Legend Onslaught Baf,

9 Scentsy Oil Fragrances, from the Spring 2022 Collection,Young Living Essential Oil - NLBS, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
WWE Elite Fan takeover ricky steamboat, %
Disney Cars Lot,
Nation Of Domination Jakks BCA Figures WWE WWF,
jarig bestaan in 2017
shawnimals 10" wee ninja toy new sealed, Hasbro Marvel Legends Series Infinity Saga Iron Man Mark 21 MINT,
per jaar samen eten