Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Game of thrones audiobook 1,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

DC Funko Pop Bundle,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Vintage Gerald Porzellan 1940s savaria 4902

hair Straighteners styling tools ceramic,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Dooney and Bourke Pepple Grain Blue Hobo and Wallet w/Duster Bag,

Get smart dvd complete series,

Authenticated Coach Pebble Leather Chain Strap Hobo Bag,VTG NAPCO Letter O for NOEL Christmas Candle Holder Toddler Child in Pajamas, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Lawrence Taylor Signed Jersey NY Giants, %
Alias Complete Season 1-4 DVD,
Vintage 1973 Victorian Rose Manor Clock,
jarig bestaan in 2017
Schmid Yamada Original Earthenware Rare Doll Figurine w Umbrella Signed 20/300, Lot of music cassettes all rare,
per jaar samen eten