Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

NWT Victoria's Secret Long Shiny Nightgo,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Gucci Wallet New Abbey,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Billabong Bikini Set - Yellow

NWT New Consuela Goldie Slim Wallet,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Christian Dior Monsieur Vintage Silk Robe Black Unisex One Size,

Shark teeth/ camo Moana like bikini set,

Skims cotton rib,Madewell | Boho Crop Grey Stripe Wide Leg Pants Capri Beach Midi Small, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Natori White Cotton Blend nightgown and matching robe S, %
Louis Vuitton Check/Card Monogram wallet,
Vintage Women's LV wallet,
jarig bestaan in 2017
Louis Vuitton Checkbook, wallet, organizer - Monogram, NWT Nike Spectrum Crossback Midkini Top & Hipster Bikini Bottoms Size XL,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Authentic LIKE NEW GUCCI Canvas & Leather Bamboo Compact Wallet Beige,