Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

St John’s Bay “Scottie” Purse - NEW - with tags.,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

NWT contrast bikini,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Dell Thunderbolt Dock - WD19TB

lesportsac large travel tote grey robot,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Luli Fama Halter Push Up Bikini Top Size XL,

Coach tote bags *reserved,

Graco FastAction Fold Travel System | Includes FastAction Fold Stroller and Snug,NWT Gap Crop Flare High Rise Jeans Size 24, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Miss Me Cropped Embellished Jeans 31, %
HERMES PARIS WALLPAPERS,
NWT Calvin Klein halter tankini!,
jarig bestaan in 2017
J Brand cropped raw hem straight leg size 29 distressed/patched jeans. Approxima, Lucky Brand Dark Wash Lolita Crop Jeans size 4,
per jaar samen eten