Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

2019 Josh Allen Optic Tribute Auto /25,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Funko Pop halo 4 lot,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

1st Birthday Banners

lot of 1909 to 1958 Lincoln Wheat pennies and 1960 error pennny,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Commemorative Quarter Collection,

Postage Stamp in frame,

GSC Nendoroid 660 Mumei kabaneri,1:12 custom graffiti barriers, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Pokemon Topps card #04 Charmander bundle, %
Last US proof Dollars in protective slabs,
1789 first flight quarter,
jarig bestaan in 2017
DJI mavic air 2 drone like new, 1993 United States Mint Prestige Set,
per jaar samen eten
Alles over ASS

2 1942 Walking Liberty Half Dollars,