Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Authentic MCM klara hobo medium bag,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Mens High Top Shoes,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Dick's Sporting Goods Puffer Jacket M Black

D&B+Disney Haunted Mansion lg. Hobo,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

New Coach Harmony Hobo Bag,

Pink french tip nails,

Derek Jeter upperdeck Arod,BR x Alex Costa sneakers, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Nick Yorke signed Baseball, %
Long Signed SS & Turquoise Cluster Ring,
NYC Co Winter Cold Weather Jacket Coat Thin Puffer Black Large Nylon Zip Pocket,
jarig bestaan in 2017
FRYE ! Excellernt condition !, Dalvin cook,
per jaar samen eten