Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

16 inch 10k Yellow Gold Rope Chain,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Van Cleef & Arpels Women's Gold Necklace,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Lot of 6 New sealed Na Na Na Surprise dolls

Nike Wmns Shox Gravity Metallic gold women size 11,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Funatic Fury Funko Pop,

Belevix tecna accesories winx,

Jersey Dress Chicago 23 size large,Sol de Janeiro Bum Bum Cream, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Nike stripe spaghetti strap dress sz XL, %
Nike Dunk Low Primal White - Womens 9,
MOUNTAIN HARDWEAR Dress Railay Blue Pockets Nylon Elastane Size XLarge EUC,
jarig bestaan in 2017
Zombie Shake Werecat Sisters, Bundle for Silvia!,
per jaar samen eten