Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Twisted wonderland floyd leech plush keychain charm octavinelle,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Equine Couture 34 Breeches,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

napkin ring set.

Vilenca Holland Woven Leather Wallet, blue - NEW!,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

BT21 Universe Shooky Plush Doll Set,

Michael Kors Illustions Cherry Saffiano Leather Wristlet Like New,

Kuromi plush backpack,Talbots Plaid Silk Belted Shirt Dress Sz 14 Purple Navy Fit & Flare Collared, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Lot of 6 neutral women/junior dresses size M, %
Sig Zane Dress,
Patricia Nash Leather Crossbody,
jarig bestaan in 2017
Jane Wooster Scott "Hearts and Flowers", Bead embroidery kit on art canvas Miracle of India. Abris Art DIY beadwork kit e,
per jaar samen eten