Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Justin Herbert rookie legacy,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

St. John Couture Boucle Skirt Pencil Knee Length Zipper Slit Tan Size 12,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Gucci orange nylon and black leather slim crossbody bag

Hurley Bikini Hawaiian Size Small,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

French Connection Jasper Vhari Color Block Sweater NWT,

Coach Rambler Crossbody Mango Bag Limited Edition,

Free People Movement Kuta Hoodie L NEW,Lululemon Race Your Pace Pullover Triplet Twin Stripe Berry Yum Yum, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
VS PINK Bikini, %
Coach crossbody/shoulder Bag,
Lululemon | Yes Fleece Pullover | Military Green | Size 8,
jarig bestaan in 2017
Coach Jean-Michel Basquiat Crossbody, luli fama two piece bikinis,
per jaar samen eten