Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

VINTAGE Hugo Boss Multi Stripe Button Down Shirt,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

RESERVED FOR BROKEB03,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

BEN SHERMAN Classic Plaid Long Sleeve Button Down One Pocket Shirt Size Large

38 Inch Rainbow Sparkle Peep,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Nena and Co. Artisan Baja Throw New,

Lululemon The Easy Bodysuit,

NWT Walter Baker Leather Shoulder Tote,Y2k Lingerie dress, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Ivy City CO, %
Merle Haggard CD Box Set Down Every Road 1962-94 History Brochure 100 Hits 4 CDs,
Barbie Bodysuit/Bathing Suit,
jarig bestaan in 2017
Sleeping Flareon eeVee Plush Doll Pokemon Center LIMITED Stuffed toy JP, NWT Free People Sundown Paisley Bodysuit Size Small,
per jaar samen eten
Alles over ASS

ASTR the Label Aria Rust Brown Ribbed Bustier Bodysuit,